Hei og velkommen skal du være !
Håper webstedet kan være til hjelp for deg i søken etter informasjon om krigen. Jeg har lagt ned mye arbeide for å få dette til, og ble overrasket hvor mye informasjon det var om denne krigen på nett. Raskt fant jeg ut at det var lite om emnet på norsk, og en idè ble formet om å lage dette webstedet.

Mitt motiv er å gi interesserte et sted på norsk om konflikten, siden de fleste norske som kjempet ikke snakket engelsk. Det er jo litt rart da at alt er skrevet på engelsk,ikke sant ?. Dette gjelder ikke bare nordmenn, men også dansker,svensker og finner som kjempet under samme krig. Siden vi skandinaver kjempet side om side, så har jeg dedikert webstedet til alle disse som falt under denne krigen og som er glemt.

Det har blitt et omfattende websted med mye informasjon på det jeg kaller "midium detaljert nivå ". Webstedet er ikke overfladisk, men dukker litt ned materien. Mye av årsakene, grunner og hendelser er som regel mer komplisert enn som så. Jeg håper jeg har fått balansert krigen på en oversiktelig måte uten å bli for detaljert for leseren. Jeg må også gjøre leseren oppmerksom på at jeg lider av dysleksi, så om det er noen skrivefeil her og der, så er det grunnen. Har prøvd å få rettet opp det meste av feilene. Tar mer enn gjerne imot rettelser på skrivefeil som er utelatt.

Webstedet er veldig tekstorientert, så det blir mye " online lesning ". Jeg har fokusert på innhold og ikke design, men skal innimellom gi deg noen bilder og henvisninger til websteder som kan gi et mer interaktivt innhold.